Ga terug
+ servings
kersen-cheesecake-cupcakes-recept

Kersen Cheesecake Cupcakes Recept

Heerlijke kersen cheesecake cupcakes, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 12 servings
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Crust

  • 1.5 cups Graham Cracker Crumbs
  • ¼ cup Sugar
  • ½ cup Butter, melted

Filling

  • 16 oz Cream Cheese, softened
  • 1 cup Sugar
  • 1 teaspoon Vanilla Extract
  • 2 Eggs

Topping

  • 1 can Cherry Pie Filling

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 175°C (350°F). Plaats cupcake liners in een muffin pan.
  2. Combineer de graham cracker kruimels, suiker en gesmolten boter in een kom. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de cupcake liners en druk het stevig aan.
  3. In een grote kom, mix de roomkaas en suiker tot een glad mengsel. Voeg de vanille extract en eieren toe, één voor één, en mix goed na elke toevoeging.
  4. Verdeel het roomkaasmengsel gelijkmatig over de korst in de cupcake liners.
  5. Bak gedurende 20-25 minuten, of tot de bovenkant stevig is. Laat volledig afkoelen.
  6. Top elke cupcake met een lepel kersen vulling. Koel in de koelkast voor het serveren.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 20g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 250mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 25g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 1mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Cheesecake, Kersen Cheesecake
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!