Kersen Cheesecake Cupcakes Recept
Heerlijke kersen cheesecake cupcakes, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Crust
- 1.5 cups Graham Cracker Crumbs
- ¼ cup Sugar
- ½ cup Butter, melted
Filling
- 16 oz Cream Cheese, softened
- 1 cup Sugar
- 1 teaspoon Vanilla Extract
- 2 Eggs
Verwarm de oven voor op 175°C (350°F). Plaats cupcake liners in een muffin pan.
Combineer de graham cracker kruimels, suiker en gesmolten boter in een kom. Verdeel het mengsel gelijkmatig over de cupcake liners en druk het stevig aan.
In een grote kom, mix de roomkaas en suiker tot een glad mengsel. Voeg de vanille extract en eieren toe, één voor één, en mix goed na elke toevoeging.
Verdeel het roomkaasmengsel gelijkmatig over de korst in de cupcake liners.
Bak gedurende 20-25 minuten, of tot de bovenkant stevig is. Laat volledig afkoelen.
Top elke cupcake met een lepel kersen vulling. Koel in de koelkast voor het serveren.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 20g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 250mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 25g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 1mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Cheesecake, Kersen Cheesecake