Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Karnemelk Maïsbrood Recept
Een heerlijk en eenvoudig te maken maïsbrood met karnemelk.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Kooktijd:
25
minuten
min
Totale Tijd:
35
minuten
min
Cursus:
Side Dish, Bijgerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
8
porties
Calorieën:
200
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
240
ml
Karnemelk
120
g
Maïsmeel
120
g
Bloem
50
g
Suiker
1
tl
Bakpoeder
0.5
tl
Zout
60
g
Boter, gesmolten
1
stuk
Ei
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Vet een bakvorm in.
In een grote kom, meng karnemelk, gesmolten boter en ei.
Voeg maïsmeel, bloem, suiker, bakpoeder en zout toe. Meng goed.
Giet het beslag in de bakvorm.
Bak 25 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat afkoelen voor het snijden.
Voedingswaarde
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
4
g
|
Fat:
7
g
|
Saturated Fat:
4
g
|
Cholesterol:
30
mg
|
Sodium:
300
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
8
g
|
Vitamin A:
200
IU
|
Calcium:
100
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Cornbread, Maïsbrood
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!