Kaneelrolcake Recept
Heerlijke kaneelrolcake, perfect voor bij de koffie.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 200 g Bloem
- 100 g Suiker
- 2 tl Kaneel
- 1 tl Bakpoeder
- 100 g Boter gesmolten
- 2 stuks Eieren
- 120 ml Melk
Verwarm de oven voor op 180°C.
In een grote kom, meng de bloem, suiker, kaneel en bakpoeder.
Voeg de gesmolten boter, eieren en melk toe. Meng goed.
Giet het beslag in een ingevette bakvorm.
Bak 30 minuten in de voorverwarmde oven, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat afkoelen voor het serveren.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 15g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg