Go Back
+ servings
kaneelrolcake-recept

Kaneelrolcake Recept

Heerlijke kaneelrolcake, perfect voor bij de koffie.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minutes
Kooktijd: 30 minutes
Totale Tijd: 50 minutes
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Baksel, Gebak
Porties: 8 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 200 g Bloem
  • 100 g Suiker
  • 2 tl Kaneel
  • 1 tl Bakpoeder
  • 100 g Boter gesmolten
  • 2 stuks Eieren
  • 120 ml Melk

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. In een grote kom, meng de bloem, suiker, kaneel en bakpoeder.
  3. Voeg de gesmolten boter, eieren en melk toe. Meng goed.
  4. Giet het beslag in een ingevette bakvorm.
  5. Bak 30 minuten in de voorverwarmde oven, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
  6. Laat afkoelen voor het serveren.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 15g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Kaneel, Rolcake, Bakken
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!