Kaneelbroodrecept
Heerlijk kaneelbrood, perfect voor ontbijt of tussendoortje.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 500 g Bloem
- 7 g Droge gist
- 250 ml Melk lauw
- 50 g Suiker
- 1 teaspoon Zout
- 100 g Boter gesmolten
- 2 teaspoon Kaneel
Verwarm de oven voor op 180°C.
In een kom, meng de bloem, gist, suiker en zout.
Voeg de lauwe melk en gesmolten boter toe. Kneed tot een soepel deeg.
Laat het deeg 1 uur rijzen op een warme plek.
Rol het deeg uit, bestrooi met kaneel en rol het op.
Leg het deeg in een ingevette bakvorm en bak 30 minuten.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 6g | Fat: 7g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 10g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 50mg | Iron: 2mg
Cinnamon Bread, Kaneelbrood