Kabeljauwviskoekjes Recept
Heerlijke kabeljauwviskoekjes, perfect voor een lichte maaltijd of snack.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 400 g kabeljauwfilet in kleine stukjes gesneden
- 1 stuk ei
- 50 g paneermeel
- 1 stuk ui fijngehakt
- 2 el peterselie fijngehakt
- 1 tl zout
- 0.5 tl zwarte peper
- 2 el olijfolie voor het bakken
Doe de kabeljauw, ei, paneermeel, ui, peterselie, zout en peper in een mengkom. Meng goed door elkaar.
Vorm kleine koekjes van het mengsel.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
Bak de viskoekjes aan beide kanten goudbruin, ongeveer 3-4 minuten per kant.
Serveer warm met een schijfje citroen en een frisse salade.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 25g | Fat: 7g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 500mg | Potassium: 400mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg