Ga terug
+ servings
kaasachtige-zee-sint-jacobsschelpen-bladerdeeg-schelpen-recept

Kaasachtige Zee Sint-Jacobsschelpen Bladerdeeg Schelpen Recept

Een heerlijk recept voor kaasachtige zee sint-jacobsschelpen in bladerdeeg.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 200 g Sint-jakobsschelpen vers
  • 1 rol Bladerdeeg ontdooid
  • 100 g Geraspte kaas
  • 1 stuk Ei geklopt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg het bladerdeeg op een bakplaat.
  3. Leg de sint-jakobsschelpen op het bladerdeeg en bestrooi met geraspte kaas.
  4. Vouw het bladerdeeg over de sint-jakobsschelpen en bestrijk met het geklopte ei.
  5. Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven tot goudbruin.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 15g | Fat: 18g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 400mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 1g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Seafood, Zeevruchten
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!