Kaasachtige Zee Sint-Jacobsschelpen Bladerdeeg Schelpen Recept
Een heerlijk recept voor kaasachtige zee sint-jacobsschelpen in bladerdeeg.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 200 g Sint-jakobsschelpen vers
- 1 rol Bladerdeeg ontdooid
- 100 g Geraspte kaas
- 1 stuk Ei geklopt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg het bladerdeeg op een bakplaat.
Leg de sint-jakobsschelpen op het bladerdeeg en bestrooi met geraspte kaas.
Vouw het bladerdeeg over de sint-jakobsschelpen en bestrijk met het geklopte ei.
Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven tot goudbruin.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 15g | Fat: 18g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 400mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 1g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg