Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Italiaanse Koekjes Recept
Heerlijke Italiaanse koekjes die perfect zijn voor bij de koffie.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minutes
mins
Kooktijd:
20
minutes
mins
Totale Tijd:
35
minutes
mins
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
Italiaans, Italian
Porties:
4
porties
Calorieën:
150
kcal
Ingrediënten
Koekjes Ingrediënten
200
g
Bloem
100
g
Suiker
100
g
Boter
op kamertemperatuur
1
stuk
Ei
1
tl
Vanille-extract
1
tl
Bakpoeder
1
snufje
Zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
Mix de boter en suiker in een kom tot een romige massa.
Voeg het ei en vanille-extract toe en mix goed.
Zeef de bloem, bakpoeder en zout en voeg toe aan het mengsel. Mix tot een glad deeg.
Maak kleine balletjes van het deeg en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Bak de koekjes in de oven voor 15-20 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
Voedingswaarde
Calories:
150
kcal
|
Carbohydrates:
20
g
|
Protein:
2
g
|
Fat:
7
g
|
Saturated Fat:
4
g
|
Cholesterol:
30
mg
|
Sodium:
50
mg
|
Potassium:
40
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
10
g
|
Vitamin A:
100
IU
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Cookies, Koekjes
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!