Italiaans Kaasbrood Recept
Heerlijk Italiaans kaasbrood, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofd Ingrediënten
- 500 g Bloem
- 7 g Droge gist
- 300 ml Water lauw
- 1 tl Zout
- 2 el Olijfolie
- 200 g Geraspte kaas Parmezaanse of mozzarella
Verwarm de oven voor op 200°C.
Los de gist op in het lauwe water.
Doe de bloem in een mengkom en voeg het zout toe.
Maak een kuiltje in de bloem en giet het gistmengsel erin.
Voeg de olijfolie toe en kneed tot een soepel deeg.
Laat het deeg 1 uur rijzen op een warme plaats.
Rol het deeg uit en bestrooi met geraspte kaas.
Rol het deeg op en leg het op een bakplaat.
Bak het brood 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 10g | Fat: 7g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 15mg | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 1g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 150mg | Iron: 2mg