Italiaans Gebakken Gehaktballen Recept
Een heerlijk recept voor Italiaanse gebakken gehaktballen, perfect voor een familie diner.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 500 g Gehakt half-om-half
- 1 Ei
- 50 g Paneermeel
- 2 teentjes Knoflook fijngehakt
- 1 tl Zout
- 0.5 tl Peper
- 2 el Olijfolie
Verwarm de oven voor op 200°C.
Doe het gehakt, ei, paneermeel, knoflook, zout en peper in een mengkom en meng goed door elkaar.
Vorm kleine balletjes van het mengsel.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de gehaktballen rondom bruin.
Leg de gehaktballen op een bakplaat en bak ze 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 25g | Fat: 20g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 800mg | Potassium: 400mg | Fiber: 1g | Sugar: 1g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 50mg | Iron: 3mg