Ga terug
+ servings
indiaanse-frituurbrood-recept

Indiaanse Frituurbrood Recept

Een eenvoudig en heerlijk recept voor Indiaanse frituurbroodjes, perfect als snack of bijgerecht.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale Tijd: 25 minuten
Cursus: Snack, Tussendoortje
Keuken: Indiaas, Indian
Porties: 4 porties
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 250 g Bloem
  • 1 tl Zout
  • 1 tl Bakpoeder
  • 150 ml Water
  • 1 el Olie voor het frituren

Instructies 

  1. 1. Meng de bloem, zout en bakpoeder in een kom.
  2. 2. Voeg langzaam het water toe en kneed tot een zacht deeg.
  3. 3. Verdeel het deeg in kleine balletjes en rol ze uit tot platte schijven.
  4. 4. Verhit de olie in een koekenpan en bak de broodjes aan beide kanten goudbruin.
  5. 5. Laat de broodjes uitlekken op keukenpapier en serveer warm.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 3g | Saturated Fat: 0.5g | Sodium: 200mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Frituurbrood, Fried Bread
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!