Ga terug
+ servings
ijsroomtaart-recept

IJsroomtaart Recept

Een heerlijke en eenvoudige ijsroomtaart die perfect is voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Totale Tijd: 4 uur
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Dutch, Nederlands
Porties: 8 porties
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 500 ml Vanille-ijs
  • 200 g Koekjes verkruimeld
  • 100 g Boter gesmolten
  • 250 ml Slagroom geklopt

Instructies 

  1. Verkruimel de koekjes en meng ze met de gesmolten boter. Druk dit mengsel in de bodem van een springvorm.
  2. Laat het vanille-ijs iets zachter worden en verdeel het gelijkmatig over de koekjesbodem.
  3. Verdeel de geklopte slagroom over het ijs en zet de taart minimaal 4 uur in de vriezer.
  4. Haal de taart 10 minuten voor serveren uit de vriezer en snijd in stukken.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 4g | Fat: 20g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 1g | Sugar: 25g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Ice Cream Cake, IJsroomtaart
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!