Honingbrood Cake Recept
Een heerlijk honingbrood cake recept, perfect voor bij de thee.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 200 g Bloem
- 100 g Honing
- 100 g Suiker
- 100 g Boter gesmolten
- 2 Eieren
- 1 tl Bakpoeder
- 1 tl Kaneel
- 1 snufje Zout
Verwarm de oven voor op 180°C.
In een mengkom, meng de bloem, bakpoeder, kaneel en zout.
In een andere kom, klop de eieren met de suiker tot een luchtig mengsel.
Voeg de honing en gesmolten boter toe aan het eimengsel en meng goed.
Voeg het bloemmengsel toe aan het natte mengsel en roer tot een glad beslag.
Giet het beslag in een ingevette cakevorm.
Bak de cake in de voorverwarmde oven gedurende 45 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cake afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt en serveert.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg