Havermout Pindakaaskoekjes Recept
Heerlijke en gezonde havermout pindakaaskoekjes, perfect voor een tussendoortje.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 100 g Havermout
- 100 g Pindakaas
- 50 g Honing
- 1 stuk Ei
- 1 tl Bakpoeder
- 1 tl Vanille-extract
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng in een grote kom de havermout, pindakaas, honing, ei, bakpoeder en vanille-extract tot een glad deeg.
Vorm kleine balletjes van het deeg en leg ze op de bakplaat. Druk ze een beetje plat.
Bak de koekjes in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten, of tot ze goudbruin zijn.
Laat de koekjes afkoelen op een rooster voordat je ze serveert.
Calories: 120kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 4g | Fat: 5g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 10mg | Sodium: 50mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 8g | Calcium: 20mg | Iron: 1mg