Hartige Zomer Kaastaart Recept
Een heerlijke hartige kaastaart perfect voor de zomer.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 200 g Bladerdeeg
- 250 g Geraspte kaas
- 3 Eieren
- 200 ml Slagroom
- 1 tl Zout
- 1 tl Peper
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed de springvorm met bladerdeeg.
Klop de eieren los in een mengkom.
Voeg de slagroom, geraspte kaas, zout en peper toe aan de eieren en meng goed.
Giet het mengsel in de springvorm.
Bak de kaastaart in de oven voor ongeveer 40 minuten tot hij goudbruin is.
Laat de taart iets afkoelen voor het serveren.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 15g | Fat: 25g | Saturated Fat: 15g | Cholesterol: 150mg | Sodium: 600mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 300mg | Iron: 2mg