Ga terug
+ servings
hartige-zomer-kaastaart-recept

Hartige Zomer Kaastaart Recept

Een heerlijke hartige kaastaart perfect voor de zomer.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Totale Tijd: 1 uur
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 6 porties
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 200 g Bladerdeeg
  • 250 g Geraspte kaas
  • 3 Eieren
  • 200 ml Slagroom
  • 1 tl Zout
  • 1 tl Peper

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Bekleed de springvorm met bladerdeeg.
  3. Klop de eieren los in een mengkom.
  4. Voeg de slagroom, geraspte kaas, zout en peper toe aan de eieren en meng goed.
  5. Giet het mengsel in de springvorm.
  6. Bak de kaastaart in de oven voor ongeveer 40 minuten tot hij goudbruin is.
  7. Laat de taart iets afkoelen voor het serveren.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 15g | Fat: 25g | Saturated Fat: 15g | Cholesterol: 150mg | Sodium: 600mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 300mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Cheese Tart, Kaastaart
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!