Ga terug
+ servings
hard-do-brood-recept

Hard Do Brood Recept

Een eenvoudig en heerlijk recept voor traditioneel hard do brood.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 50 minuten
Cursus: Breakfast/Ontbijt
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 8 servings
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 500 g Flour
  • 10 g Salt
  • 7 g Yeast
  • 300 ml Water Lukewarm

Instructies 

  1. 1. Meng de bloem en het zout in een kom.
  2. 2. Voeg de gist toe en meng goed.
  3. 3. Voeg geleidelijk het lauwwarme water toe en kneed tot een soepel deeg.
  4. 4. Laat het deeg 30 minuten rijzen.
  5. 5. Verwarm de oven voor op 220°C.
  6. 6. Vorm het deeg tot een brood en leg het op een bakplaat.
  7. 7. Bak het brood 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 6g | Fat: 1g | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Calcium: 20mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Bread, Brood
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!