Guave Cubaanse Gebak Recept
Een heerlijk recept voor Cubaanse guave gebak, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 200 g Guave pasta
- 250 g Bloem
- 100 g Suiker
- 150 g Boter
- 2 Eieren
Verwarm de oven voor op 180°C.
Mix de boter en suiker tot een romige massa.
Voeg de eieren toe en mix goed.
Voeg de bloem toe en meng tot een glad beslag.
Snijd de guave pasta in dunne plakjes en voeg toe aan het beslag.
Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak 30 minuten.
Laat afkoelen en serveer.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg