Gruyère Champignon Bladerdeeg Hapjes Recept
Heerlijke bladerdeeg hapjes gevuld met Gruyère kaas en champignons.
Print Recept
Pin Dit
Ingredients
- 1 pak bladerdeeg ontdooid
- 200 g champignons in plakjes
- 150 g Gruyère kaas geraspt
- 1 stuk ei losgeklopt
- 1 el olijfolie
- zout en peper naar smaak
Verwarm de oven voor op 200°C.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de champignons tot ze goudbruin zijn. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd het bladerdeeg in vierkanten en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Verdeel de gebakken champignons en geraspte Gruyère kaas over het bladerdeeg.
Bestrijk de randen van het bladerdeeg met het losgeklopte ei.
Bak de hapjes in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 15g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 300mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 200mg | Iron: 1mg
Gruyère, Champignon, Bladerdeeg, Hapjes