Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Glutenvrij Deegrecept
Een eenvoudig recept voor glutenvrij deeg.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
30
minuten
min
Totale Tijd:
45
minuten
min
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
International, Internationaal
Porties:
4
porties
Calorieën:
250
kcal
Ingrediënten
Deeg Ingrediënten
200
g
Glutenvrije bloem
1
tl
Zout
100
g
Boter
koud en in blokjes
1
stuk
Ei
2
el
Water
koud
Instructies
1. Meng de bloem en zout in een kom.
2. Voeg de boter toe en wrijf met je vingers tot het mengsel op broodkruimels lijkt.
3. Voeg het ei en water toe en meng tot een deeg.
4. Laat het deeg 30 minuten rusten in de koelkast.
Voedingswaarde
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
5
g
|
Fat:
12
g
|
Saturated Fat:
7
g
|
Cholesterol:
50
mg
|
Sodium:
300
mg
|
Potassium:
50
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
1
g
|
Vitamin A:
300
IU
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Gluten-free, Glutenvrij
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!