Ga terug
+ servings
glutenvrij-deegrecept

Glutenvrij Deegrecept

Een eenvoudig recept voor glutenvrij deeg.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: International, Internationaal
Porties: 4 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Deeg Ingrediënten

  • 200 g Glutenvrije bloem
  • 1 tl Zout
  • 100 g Boter koud en in blokjes
  • 1 stuk Ei
  • 2 el Water koud

Instructies 

  1. 1. Meng de bloem en zout in een kom.
  2. 2. Voeg de boter toe en wrijf met je vingers tot het mengsel op broodkruimels lijkt.
  3. 3. Voeg het ei en water toe en meng tot een deeg.
  4. 4. Laat het deeg 30 minuten rusten in de koelkast.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 300mg | Potassium: 50mg | Fiber: 2g | Sugar: 1g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Gluten-free, Glutenvrij
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!