Gevulde Garnalen uit de Oven Recept
Heerlijke gevulde garnalen uit de oven, perfect voor een feestelijke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Ingredients
- 500 g grote garnalen, gepeld en schoongemaakt
- 100 g roomkaas
- 2 stuks teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 stuk citroen, sap en rasp
- 2 el olijfolie
- 1 tl paprikapoeder
- zout en peper naar smaak
Verwarm de oven voor op 200°C.
In een kom, meng de roomkaas, knoflook, citroensap en -rasp, olijfolie, paprikapoeder, zout en peper.
Vul elke garnaal met een beetje van het roomkaasmengsel.
Leg de gevulde garnalen in een ovenschaal en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Serveer warm en geniet!
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 2g | Protein: 25g | Fat: 15g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 150mg | Sodium: 400mg | Potassium: 200mg | Sugar: 1g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg