Ga terug
+ servings
geroosterde-pecannotenboter-recept

Geroosterde Pecannotenboter Recept

Heerlijke geroosterde pecannotenboter, perfect voor op brood of als dip.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale Tijd: 25 minuten
Cursus: Snack, Tussendoortje
Keuken: Amerikaans, American
Porties: 4 porties
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 200 g Pecannoten ongezouten
  • 1 el Honing
  • 1 snufje Zout

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Verspreid de pecannoten op een bakplaat en rooster ze 10-15 minuten in de oven.
  3. Laat de pecannoten afkoelen en doe ze in een blender.
  4. Voeg honing en zout toe en blend tot een gladde massa.
  5. Bewaar de pecannotenboter in een luchtdichte pot.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 3g | Fat: 18g | Saturated Fat: 2g | Sodium: 50mg | Potassium: 120mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Pecannotenboter, Pecan Butter
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!