Ga terug
+ servings
geroosterde-pecannoten-recept

Geroosterde Pecannoten Recept

Een eenvoudig en heerlijk recept voor geroosterde pecannoten.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale Tijd: 20 minuten
Cursus: Snack, Tussendoortje
Keuken: Amerikaans, American
Porties: 4 porties
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 200 g Pecannoten
  • 2 el Olijfolie
  • 1 tl Zout

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Leg een vel bakpapier op de bakplaat.
  3. Doe de pecannoten in een mengkom en voeg de olijfolie en het zout toe. Meng goed.
  4. Verspreid de pecannoten gelijkmatig over de bakplaat.
  5. Rooster de pecannoten 15 minuten in de oven, roer halverwege om.
  6. Laat de pecannoten afkoelen voordat je ze serveert.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 4g | Protein: 3g | Fat: 20g | Saturated Fat: 2g | Sodium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 1g | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Pecannoten, Pecans
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!