Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde Pecannoten Recept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor geroosterde pecannoten.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
5
minuten
min
Kooktijd:
15
minuten
min
Totale Tijd:
20
minuten
min
Cursus:
Snack, Tussendoortje
Keuken:
Amerikaans, American
Porties:
4
porties
Calorieën:
200
kcal
Ingrediënten
Ingrediënten
200
g
Pecannoten
2
el
Olijfolie
1
tl
Zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg een vel bakpapier op de bakplaat.
Doe de pecannoten in een mengkom en voeg de olijfolie en het zout toe. Meng goed.
Verspreid de pecannoten gelijkmatig over de bakplaat.
Rooster de pecannoten 15 minuten in de oven, roer halverwege om.
Laat de pecannoten afkoelen voordat je ze serveert.
Voedingswaarde
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
4
g
|
Protein:
3
g
|
Fat:
20
g
|
Saturated Fat:
2
g
|
Sodium:
200
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
1
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Pecannoten, Pecans
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!