Gehaktbal Sandwich Recept
Een heerlijk recept voor een gehaktbal sandwich, perfect voor de lunch of een snelle maaltijd.
Print Recept
Pin Dit
Gehaktballen
- 500 g Gehakt half-om-half
- 1 stuk Ei
- 50 g Paneermeel
- 1 tl Mosterd
- 1 stuk Ui fijngehakt
- 1 snufje Zout
- 1 snufje Peper
- 4 stuks Broodjes vers
Doe het gehakt in een mengkom.
Voeg het ei, paneermeel, mosterd, ui, zout en peper toe. Meng goed door elkaar.
Vorm 4 gehaktballen van het mengsel.
Verhit de koekenpan op middelhoog vuur en bak de gehaktballen rondom bruin in ongeveer 15-20 minuten.
Snijd de broodjes open en leg in elk broodje een gehaktbal.
Serveer direct en geniet!
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 600mg | Potassium: 400mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg