Geen-Bakken Aardbeien Cheesecake Recept
Een heerlijke, eenvoudige geen-bakken cheesecake met aardbeien.
Print Recept
Pin Dit
Bodem
- 200 g Digestive koekjes fijn gemalen
- 100 g Boter gesmolten
Vulling
- 400 g Roomkaas op kamertemperatuur
- 100 g Poedersuiker
- 1 tl Vanille-extract
- 250 ml Slagroom stijfgeklopt
Topping
- 250 g Aardbeien in plakjes
Maal de koekjes fijn en meng met de gesmolten boter. Druk dit mengsel in de bodem van een springvorm en zet in de koelkast.
Klop de roomkaas met de poedersuiker en vanille-extract tot een glad mengsel.
Spatel de stijfgeklopte slagroom door het roomkaasmengsel.
Verdeel het roomkaasmengsel over de koekjesbodem en strijk glad. Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
Garneer de cheesecake met plakjes aardbei voor het serveren.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 25g | Saturated Fat: 15g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg
Aardbeien Cheesecake, Cheesecake, Geen-Bakken Cheesecake