Ga terug
+ servings
geen-bakken-aardbeien-cheesecake-recept

Geen-Bakken Aardbeien Cheesecake Recept

Een heerlijke, eenvoudige geen-bakken cheesecake met aardbeien.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Koeltijd 4 uur
Totale Tijd: 20 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 8 porties
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Bodem

  • 200 g Digestive koekjes fijn gemalen
  • 100 g Boter gesmolten

Vulling

  • 400 g Roomkaas op kamertemperatuur
  • 100 g Poedersuiker
  • 1 tl Vanille-extract
  • 250 ml Slagroom stijfgeklopt

Topping

  • 250 g Aardbeien in plakjes

Instructies 

  1. Maal de koekjes fijn en meng met de gesmolten boter. Druk dit mengsel in de bodem van een springvorm en zet in de koelkast.
  2. Klop de roomkaas met de poedersuiker en vanille-extract tot een glad mengsel.
  3. Spatel de stijfgeklopte slagroom door het roomkaasmengsel.
  4. Verdeel het roomkaasmengsel over de koekjesbodem en strijk glad. Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
  5. Garneer de cheesecake met plakjes aardbei voor het serveren.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 25g | Saturated Fat: 15g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Aardbeien Cheesecake, Cheesecake, Geen-Bakken Cheesecake
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!