Ga terug
+ servings
geen-bak-pindakaaskoekjes-recept

Geen Bak Pindakaaskoekjes Recept

Heerlijke en gemakkelijke pindakaaskoekjes die je niet hoeft te bakken.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale Tijd: 10 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 4 servings
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 1 cup Peanut Butter
  • 1 cup Rolled Oats
  • ½ cup Honey
  • 1 teaspoon Vanilla Extract

Instructies 

  1. In een grote kom, meng de pindakaas, honing en vanille-extract tot een glad mengsel.
  2. Voeg de havermout toe en meng goed.
  3. Gebruik een lepel om het mengsel in kleine hoopjes op een bakplaat te leggen.
  4. Laat de koekjes minstens 30 minuten in de koelkast opstijven voordat je ze serveert.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 5g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Sodium: 100mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 10g | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Peanut Butter Cookies, Pindakaaskoekjes
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!