Geen Bak Pindakaaskoekjes Recept
Heerlijke en gemakkelijke pindakaaskoekjes die je niet hoeft te bakken.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 1 cup Peanut Butter
- 1 cup Rolled Oats
- ½ cup Honey
- 1 teaspoon Vanilla Extract
In een grote kom, meng de pindakaas, honing en vanille-extract tot een glad mengsel.
Voeg de havermout toe en meng goed.
Gebruik een lepel om het mengsel in kleine hoopjes op een bakplaat te leggen.
Laat de koekjes minstens 30 minuten in de koelkast opstijven voordat je ze serveert.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 5g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Sodium: 100mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 10g | Calcium: 20mg | Iron: 1mg
Peanut Butter Cookies, Pindakaaskoekjes