Gebakken Taartdeeg Recept
Een eenvoudig recept voor gebakken taartdeeg.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 250 g Bloem
- 125 g Boter koud en in blokjes
- 1 stuk Ei
- 50 g Suiker
- 1 snufje Zout
Verwarm de oven voor op 180°C.
Doe de bloem, suiker en zout in een mengkom.
Voeg de koude boter toe en meng tot het op broodkruim lijkt.
Voeg het ei toe en kneed tot een samenhangend deeg.
Rol het deeg uit en leg het in een taartvorm.
Bak het deeg 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg