Gebakken sint-jakobsschelpen recept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor gebakken sint-jakobsschelpen.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 12 stuks Sint-jakobsschelpen vers
- 2 el Olijfolie
- 1 el Boter
- 1 snufje Zout
- 1 snufje Peper
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
Voeg de sint-jakobsschelpen toe en bak ze 2-3 minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
Voeg de boter toe en laat smelten. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer direct.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 2g | Protein: 20g | Fat: 7g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 300mg | Potassium: 200mg | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg
Scallops, Sint-jakobsschelpen