Gebakken kippendijen recept
Heerlijk gebakken kippendijen, perfect voor een snelle en smaakvolle maaltijd.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 4 stuks Kippendijen
- 2 el Olijfolie
- 1 tl Paprikapoeder
- 1 tl Knoflookpoeder
- 1 tl Zout
- 0.5 tl Zwarte peper
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
Bestrooi de kippendijen met paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper.
Leg de kippendijen in de pan en bak ze 5-7 minuten aan elke kant, of tot ze goudbruin en gaar zijn.
Haal de kippendijen uit de pan en laat ze 5 minuten rusten voor het serveren.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 1g | Protein: 20g | Fat: 18g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 500mg | Potassium: 300mg | Vitamin A: 500IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg