Ga terug
+ servings
gebakken-buffalo-dip-recept

Gebakken Buffalo Dip Recept

Een heerlijke en gemakkelijke gebakken buffalo dip die perfect is voor feestjes of als snack.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 30 minuten
Cursus: Appetizer, Voorgerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 8 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 2 cups geraspte kip
  • 1 cup buffalo saus
  • 1 cup roomkaas zacht gemaakt
  • ½ cup zure room
  • 1 cup geraspte cheddar kaas
  • ½ cup geraspte mozzarella kaas

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (350°F).
  2. In een grote mengkom, combineer de geraspte kip, buffalo saus, roomkaas, zure room, geraspte cheddar en mozzarella kaas.
  3. Giet het mengsel in een ovenschaal en spreid het gelijkmatig uit.
  4. Bak gedurende 20 minuten of tot het borrelt en goudbruin is aan de bovenkant.
  5. Serveer warm met tortillachips, selderij of wortelstokjes.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 5g | Protein: 15g | Fat: 18g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 800mg | Potassium: 150mg | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 200mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Buffalo Dip, Buffalo Dip
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!