Gebakken Brie in Deeg Recept
Een heerlijk voorgerecht van gebakken brie in deeg, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 stuk Brie rond
- 1 vel Bladerdeeg ontdooid
- 1 stuk Ei losgeklopt
- 2 eetlepels Honing
- 1 handvol Walnoten gehakt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg het bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Leg de brie in het midden van het bladerdeeg.
Giet de honing over de brie en strooi de gehakte walnoten erover.
Vouw het bladerdeeg om de brie heen en zorg dat het goed afgesloten is.
Bestrijk het deeg met het losgeklopte ei.
Bak de brie in de oven gedurende 20 minuten of tot het deeg goudbruin is.
Laat de gebakken brie een paar minuten afkoelen voordat je hem serveert.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 150mg | Iron: 1mg
Baked Brie, Gebakken Brie