Ga terug
+ servings
gebakken-brie-in-deeg-recept

Gebakken Brie in Deeg Recept

Een heerlijk voorgerecht van gebakken brie in deeg, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 30 minuten
Cursus: Appetizer, Voorgerecht
Keuken: French, Frans
Porties: 4 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 stuk Brie rond
  • 1 vel Bladerdeeg ontdooid
  • 1 stuk Ei losgeklopt
  • 2 eetlepels Honing
  • 1 handvol Walnoten gehakt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg het bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  3. Leg de brie in het midden van het bladerdeeg.
  4. Giet de honing over de brie en strooi de gehakte walnoten erover.
  5. Vouw het bladerdeeg om de brie heen en zorg dat het goed afgesloten is.
  6. Bestrijk het deeg met het losgeklopte ei.
  7. Bak de brie in de oven gedurende 20 minuten of tot het deeg goudbruin is.
  8. Laat de gebakken brie een paar minuten afkoelen voordat je hem serveert.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 150mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Baked Brie, Gebakken Brie
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!