Gebakken Brie in Bladerdeeg Recept
Een heerlijk voorgerecht van gebakken brie in bladerdeeg, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 stuk Brie rond, ongeveer 250g
- 1 vel Bladerdeeg ontdooid
- 1 stuk Ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg het bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Leg de brie in het midden van het bladerdeeg.
Vouw het bladerdeeg om de brie heen en zorg dat het goed afgesloten is.
Bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte ei.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten of tot het bladerdeeg goudbruin is.
Laat even afkoelen voor het serveren.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 12g | Fat: 20g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 150mg | Iron: 1mg
Baked Brie, Gebakken Brie, Bladerdeeg