Ga terug
+ servings
gebakken-brie-in-bladerdeeg-recept

Gebakken Brie in Bladerdeeg Recept

Een heerlijk voorgerecht van gebakken brie in bladerdeeg, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 30 minuten
Cursus: Appetizer, Voorgerecht
Keuken: French, Frans
Porties: 4 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 stuk Brie rond, ongeveer 250g
  • 1 vel Bladerdeeg ontdooid
  • 1 stuk Ei losgeklopt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg het bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  3. Leg de brie in het midden van het bladerdeeg.
  4. Vouw het bladerdeeg om de brie heen en zorg dat het goed afgesloten is.
  5. Bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte ei.
  6. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten of tot het bladerdeeg goudbruin is.
  7. Laat even afkoelen voor het serveren.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 12g | Fat: 20g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 150mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Baked Brie, Gebakken Brie, Bladerdeeg
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!