Gebacken Teriyaki Kip Recept
Een heerlijk recept voor gebakken teriyaki kip.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 500 g Kipfilet
- 100 ml Teriyakisaus
- 1 tablespoon Olijfolie
- 2 cloves Knoflook fijngehakt
- 1 teaspoon Gember geraspt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de kipfilet in stukjes en leg ze in een ovenschaal.
Giet de teriyakisaus over de kip en voeg de olijfolie, knoflook en gember toe. Meng goed.
Bak de kip in de oven gedurende 20 minuten of tot gaar.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 30g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 400mg | Fiber: 1g | Sugar: 8g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg
Teriyaki Chicken, Teriyaki Kip