Go Back
+ servings
gebacken-teriyaki-kip-recept

Gebacken Teriyaki Kip Recept

Een heerlijk recept voor gebakken teriyaki kip.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minutes
Kooktijd: 20 minutes
Totale Tijd: 35 minutes
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Japanese, Japans
Porties: 4 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 500 g Kipfilet
  • 100 ml Teriyakisaus
  • 1 tablespoon Olijfolie
  • 2 cloves Knoflook fijngehakt
  • 1 teaspoon Gember geraspt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de kipfilet in stukjes en leg ze in een ovenschaal.
  3. Giet de teriyakisaus over de kip en voeg de olijfolie, knoflook en gember toe. Meng goed.
  4. Bak de kip in de oven gedurende 20 minuten of tot gaar.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 30g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 400mg | Fiber: 1g | Sugar: 8g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Teriyaki Chicken, Teriyaki Kip
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!