Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Gebacken Spaghetti Recept
Een heerlijk recept voor gebakken spaghetti.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
30
minuten
min
Totale Tijd:
45
minuten
min
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Italian, Italiaans
Porties:
4
servings
Calorieën:
600
kcal
Ingrediënten
Main Ingredients
400
g
Spaghetti
2
tablespoon
Olive Oil
1
pc
Onion
chopped
2
cloves
Garlic
minced
400
g
Ground Beef
400
g
Tomato Sauce
1
teaspoon
Oregano
1
teaspoon
Basil
200
g
Mozzarella Cheese
shredded
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C (350°F).
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
Voeg het gehakt toe en bak tot het bruin is.
Voeg de tomatensaus, oregano en basilicum toe en laat sudderen.
Giet de spaghetti af en meng met de saus.
Doe de spaghetti in een ovenschaal en bestrooi met mozzarella.
Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Voedingswaarde
Calories:
600
kcal
|
Carbohydrates:
50
g
|
Protein:
30
g
|
Fat:
30
g
|
Saturated Fat:
10
g
|
Cholesterol:
80
mg
|
Sodium:
800
mg
|
Potassium:
700
mg
|
Fiber:
5
g
|
Sugar:
8
g
|
Vitamin A:
500
IU
|
Vitamin C:
15
mg
|
Calcium:
200
mg
|
Iron:
3
mg
Trefwoorden
Spaghetti, Pasta
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!