Ga terug
+ servings
gebacken-spaghetti-recept

Gebacken Spaghetti Recept

Een heerlijk recept voor gebakken spaghetti.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Italian, Italiaans
Porties: 4 servings
Calorieën: 600 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 400 g Spaghetti
  • 2 tablespoon Olive Oil
  • 1 pc Onion chopped
  • 2 cloves Garlic minced
  • 400 g Ground Beef
  • 400 g Tomato Sauce
  • 1 teaspoon Oregano
  • 1 teaspoon Basil
  • 200 g Mozzarella Cheese shredded

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (350°F).
  2. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
  3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
  4. Voeg het gehakt toe en bak tot het bruin is.
  5. Voeg de tomatensaus, oregano en basilicum toe en laat sudderen.
  6. Giet de spaghetti af en meng met de saus.
  7. Doe de spaghetti in een ovenschaal en bestrooi met mozzarella.
  8. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.

Voedingswaarde

Calories: 600kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 30g | Fat: 30g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 800mg | Potassium: 700mg | Fiber: 5g | Sugar: 8g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 200mg | Iron: 3mg

Trefwoorden

Spaghetti, Pasta
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!