Gebacken Spaghetti Ovenschotel Recept
Een heerlijke ovenschotel met gebakken spaghetti.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 400 g Spaghetti
- 500 g Gehakt
- 1 Ui gesnipperd
- 2 teentjes Knoflook fijngehakt
- 400 g Tomatenblokjes uit blik
- 200 g Geraspte kaas
- 1 tl Oregano gedroogd
- 1 tl Basilicum gedroogd
- Zout en peper naar smaak
Verwarm de oven voor op 180°C.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak het gehakt rul in een pan. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn.
Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, zout en peper toe. Laat het geheel 10 minuten sudderen.
Giet de spaghetti af en meng met de saus.
Doe het mengsel in een ovenschaal en bestrooi met geraspte kaas.
Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas goudbruin is.
Calories: 600kcal | Carbohydrates: 60g | Protein: 30g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 800mg | Potassium: 700mg | Fiber: 5g | Sugar: 8g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 300mg | Iron: 5mg
Baked Spaghetti, Gebakken Spaghetti