Ga terug
+ servings
gebacken-spaghetti-met-hertenvlees-recept

Gebacken Spaghetti met Hertenvlees Recept

Een heerlijk recept voor gebakken spaghetti met hertenvlees.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Totale Tijd: 1 uur
Cursus: Hoofdgerecht, Main Course
Keuken: Italiaans, Italian
Porties: 4 porties
Calorieën: 600 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 400 g Spaghetti
  • 500 g Hertenvlees in blokjes gesneden
  • 1 Ui fijngehakt
  • 2 teentjes Knoflook fijngehakt
  • 400 g Tomatenblokjes uit blik
  • 100 g Geraspte kaas
  • 2 el Olijfolie
  • naar smaak Zout en peper

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
  3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het hertenvlees rondom bruin.
  4. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn.
  5. Voeg de tomatenblokjes toe en laat het geheel 10 minuten sudderen.
  6. Giet de spaghetti af en meng met de saus.
  7. Doe de spaghetti in een ovenschaal, bestrooi met geraspte kaas en bak 20 minuten in de oven.
  8. Serveer warm.

Voedingswaarde

Calories: 600kcal | Carbohydrates: 60g | Protein: 35g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 800mg | Potassium: 900mg | Fiber: 5g | Sugar: 8g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 200mg | Iron: 5mg

Trefwoorden

Hertenvlees, Pasta, Spaghetti
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!