Gebacken Schotse Eieren Recept
Een heerlijk recept voor gebakken Schotse eieren.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 4 pieces Eggs hard-boiled
- 500 g Sausage meat
- 100 g Breadcrumbs
- 2 pieces Eggs beaten
- to taste Salt
- to taste Pepper
- for frying Oil
Verwarm de olie in een koekenpan op middelhoog vuur.
Pel de hardgekookte eieren.
Verdeel het worstvlees in vier porties en vorm deze rondom de eieren.
Rol de ingepakte eieren in de losgeklopte eieren en vervolgens in de paneermeel.
Bak de eieren in de hete olie tot ze goudbruin zijn, ongeveer 5-7 minuten per kant.
Laat uitlekken op keukenpapier en serveer warm.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 25g | Fat: 20g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 200mg | Sodium: 800mg | Potassium: 300mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 50mg | Iron: 3mg
Scotch Eggs, Schotse Eieren