Ga terug
+ servings
gebacken-roomkaas-wontons-recept

Gebacken Roomkaas Wontons Recept

Heerlijke gebakken wontons gevuld met roomkaas, perfect als voorgerecht of snack.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale Tijd: 25 minuten
Cursus: Appetizer, Voorgerecht
Keuken: Asian, Aziatisch
Porties: 4 porties
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 200 g Roomkaas
  • 1 stuk Ei licht geklopt
  • 24 stuks Wontonvellen
  • 500 ml Olie voor frituren

Instructies 

  1. Verwarm de olie in de frituurpan tot 180°C.
  2. Meng de roomkaas en het ei in een mengkom.
  3. Leg een theelepel van het roomkaasmengsel in het midden van elk wontonvel.
  4. Vouw de wontonvellen dicht en druk de randen aan.
  5. Frituur de wontons in de hete olie tot ze goudbruin zijn, ongeveer 2-3 minuten.
  6. Laat de wontons uitlekken op keukenpapier en serveer warm.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 5g | Fat: 12g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 1g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Wontons, Roomkaas Wontons
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!