Gebacken Jalapeño Poppers Recept
Heerlijke gebakken jalapeño poppers, perfect als snack of voorgerecht.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 12 pieces Jalapeños halved and seeded
- 200 grams Cream Cheese softened
- 100 grams Cheddar Cheese shredded
- 1 teaspoon Garlic Powder
- 1 teaspoon Onion Powder
- 50 grams Breadcrumbs
- 2 tablespoon Butter melted
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de jalapeños doormidden en verwijder de zaadjes.
In een kom, meng de roomkaas, cheddar kaas, knoflookpoeder en uienpoeder.
Vul elke jalapeño helft met het kaasmengsel.
In een andere kom, meng de gesmolten boter met de broodkruimels.
Bestrooi de gevulde jalapeños met het broodkruimelmengsel.
Leg de jalapeños op een bakplaat en bak 15-20 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 6g | Fat: 15g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg