Ga terug
+ servings
gebacken-jalapeno-poppers-recept

Gebacken Jalapeño Poppers Recept

Heerlijke gebakken jalapeño poppers, perfect als snack of voorgerecht.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 35 minuten
Cursus: Appetizer, Voorgerecht
Keuken: Mexican, Mexicaans
Porties: 4 servings
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 12 pieces Jalapeños halved and seeded
  • 200 grams Cream Cheese softened
  • 100 grams Cheddar Cheese shredded
  • 1 teaspoon Garlic Powder
  • 1 teaspoon Onion Powder
  • 50 grams Breadcrumbs
  • 2 tablespoon Butter melted

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de jalapeños doormidden en verwijder de zaadjes.
  3. In een kom, meng de roomkaas, cheddar kaas, knoflookpoeder en uienpoeder.
  4. Vul elke jalapeño helft met het kaasmengsel.
  5. In een andere kom, meng de gesmolten boter met de broodkruimels.
  6. Bestrooi de gevulde jalapeños met het broodkruimelmengsel.
  7. Leg de jalapeños op een bakplaat en bak 15-20 minuten of tot ze goudbruin zijn.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 6g | Fat: 15g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Spicy, Pittig
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!