Ga terug
+ servings
gebacken-italiaanse-kippenbouten-recept

Gebacken Italiaanse Kippenbouten Recept

Een heerlijk recept voor gebakken Italiaanse kippenbouten.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 45 minuten
Totale Tijd: 1 uur
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Italian, Italiaans
Porties: 4 porties
Calorieën: 450 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 4 stuks Kippenbouten
  • 2 el Olijfolie
  • 1 tl Zout
  • 1 tl Peper
  • 2 tl Italiaanse kruiden

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Leg de kippenbouten in een mengkom en voeg olijfolie, zout, peper en Italiaanse kruiden toe. Meng goed.
  3. Leg de gekruide kippenbouten op een bakplaat.
  4. Bak de kippenbouten in de voorverwarmde oven gedurende 45 minuten, of tot ze goudbruin en gaar zijn.
  5. Haal de kippenbouten uit de oven en laat ze 5 minuten rusten voor het serveren.

Voedingswaarde

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 2g | Protein: 35g | Fat: 30g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 120mg | Sodium: 800mg | Potassium: 400mg | Fiber: 1g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 20mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Chicken, Kip
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!