Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Gebacken Italiaanse Kippenbouten Recept
Een heerlijk recept voor gebakken Italiaanse kippenbouten.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
45
minuten
min
Totale Tijd:
1
uur
uur
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Italian, Italiaans
Porties:
4
porties
Calorieën:
450
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
4
stuks
Kippenbouten
2
el
Olijfolie
1
tl
Zout
1
tl
Peper
2
tl
Italiaanse kruiden
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Leg de kippenbouten in een mengkom en voeg olijfolie, zout, peper en Italiaanse kruiden toe. Meng goed.
Leg de gekruide kippenbouten op een bakplaat.
Bak de kippenbouten in de voorverwarmde oven gedurende 45 minuten, of tot ze goudbruin en gaar zijn.
Haal de kippenbouten uit de oven en laat ze 5 minuten rusten voor het serveren.
Voedingswaarde
Calories:
450
kcal
|
Carbohydrates:
2
g
|
Protein:
35
g
|
Fat:
30
g
|
Saturated Fat:
8
g
|
Cholesterol:
120
mg
|
Sodium:
800
mg
|
Potassium:
400
mg
|
Fiber:
1
g
|
Vitamin A:
200
IU
|
Vitamin C:
2
mg
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Chicken, Kip
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!