Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Gebacken Havermout Recept
Een heerlijk en eenvoudig recept voor gebakken havermout.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Kooktijd:
30
minuten
min
Totale Tijd:
40
minuten
min
Cursus:
Ontbijt, Breakfast
Keuken:
Nederlands, Dutch
Porties:
4
porties
Calorieën:
250
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
200
g
Havermout
500
ml
Melk
2
Eieren
50
g
Honing
1
tl
Kaneel
1
tl
Bakpoeder
1
snufje
Zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C.
In een grote kom, meng de havermout, melk, eieren, honing, kaneel, bakpoeder en zout.
Giet het mengsel in een ingevette ovenschaal.
Bak gedurende 30 minuten of tot de bovenkant goudbruin is.
Laat even afkoelen voor het serveren.
Voedingswaarde
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
40
g
|
Protein:
10
g
|
Fat:
7
g
|
Saturated Fat:
2
g
|
Cholesterol:
50
mg
|
Sodium:
150
mg
|
Potassium:
300
mg
|
Fiber:
5
g
|
Sugar:
15
g
|
Vitamin A:
100
IU
|
Calcium:
200
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Havermout, Oatmeal
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!