Ga terug
+ servings
gebacken-geitenkaas-en-geroosterde-biet-dip-recept

Gebacken Geitenkaas en Geroosterde Biet Dip Recept

Heerlijke gebakken geitenkaas met een geroosterde bietendip, perfect als voorgerecht of snack.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Appetizer, Voorgerecht
Keuken: Dutch, Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 200 g Geitenkaas
  • 3 Bieten geschild en in stukjes
  • 2 el Olijfolie
  • 1 tl Zout
  • 1 tl Peper

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg de bieten op een bakplaat, besprenkel met olijfolie, zout en peper. Rooster 25-30 minuten.
  3. Snijd de geitenkaas in plakjes en bak ze in een pan tot ze goudbruin zijn.
  4. Pureer de geroosterde bieten tot een gladde dip.
  5. Serveer de gebakken geitenkaas met de bietendip.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 500mg | Potassium: 400mg | Fiber: 5g | Sugar: 10g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Dip, Geitenkaas, Geroosterde Biet
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!