Gebacken Geitenkaas en Geroosterde Biet Dip Recept
Heerlijke gebakken geitenkaas met een geroosterde bietendip, perfect als voorgerecht of snack.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 200 g Geitenkaas
- 3 Bieten geschild en in stukjes
- 2 el Olijfolie
- 1 tl Zout
- 1 tl Peper
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de bieten op een bakplaat, besprenkel met olijfolie, zout en peper. Rooster 25-30 minuten.
Snijd de geitenkaas in plakjes en bak ze in een pan tot ze goudbruin zijn.
Pureer de geroosterde bieten tot een gladde dip.
Serveer de gebakken geitenkaas met de bietendip.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 500mg | Potassium: 400mg | Fiber: 5g | Sugar: 10g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg
Dip, Geitenkaas, Geroosterde Biet