Ga terug
+ servings
gebacken-eierpudding-recept

Gebacken Eierpudding Recept

Heerlijke gebakken eierpudding, perfect voor een dessert of een zoete traktatie.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 45 minuten
Totale Tijd: 1 uur
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 4 stuks Eieren
  • 500 ml Melk
  • 100 g Suiker
  • 1 tl Vanille-extract
  • 1 snufje Zout

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Klop de eieren in een mengkom.
  3. Voeg de melk, suiker, vanille-extract en zout toe. Meng goed.
  4. Giet het mengsel in een ingevette ovenschaal.
  5. Bak gedurende 45 minuten of tot de pudding stevig is.
  6. Laat afkoelen voor het serveren.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 25g | Protein: 8g | Fat: 7g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 150mg | Sodium: 100mg | Potassium: 200mg | Sugar: 20g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 150mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Eierpudding, Egg Pudding
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!