Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Gebacken Eieren Recept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor gebakken eieren.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
5
minuten
min
Kooktijd:
10
minuten
min
Totale Tijd:
15
minuten
min
Cursus:
Breakfast, Ontbijt
Keuken:
Dutch, Nederlands
Porties:
2
servings
Calorieën:
200
kcal
Ingrediënten
Main Ingredients
2
pieces
Eggs
1
tablespoon
Butter
to taste
Salt
to taste
Pepper
Instructies
Verhit de boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
Breek de eieren in de pan.
Bak de eieren tot het wit gestold is en de dooier naar wens gaar is.
Breng op smaak met zout en peper.
Voedingswaarde
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
1
g
|
Protein:
12
g
|
Fat:
18
g
|
Saturated Fat:
7
g
|
Cholesterol:
372
mg
|
Sodium:
150
mg
|
Potassium:
120
mg
|
Sugar:
1
g
|
Vitamin A:
540
IU
|
Calcium:
50
mg
|
Iron:
1.5
mg
Trefwoorden
Eggs, Eieren
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!