Ga terug
+ servings
gebacken-bananenchips-recept

Gebacken Bananenchips Recept

Een eenvoudig en heerlijk recept voor gebakken bananenchips.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 30 minuten
Cursus: Snack, Tussendoortje
Keuken: Internationaal, International
Porties: 4 porties
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 3 stuks Bananen rijp
  • 1 eetlepel Citroensap
  • 1 theelepel Zout

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 175°C (350°F).
  2. Pel de bananen en snijd ze in dunne plakjes.
  3. Leg de bananenplakjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Bestrijk de plakjes met citroensap en bestrooi met zout.
  5. Bak de bananenplakjes 15-20 minuten in de oven, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
  6. Laat de bananenchips afkoelen voordat je ze serveert.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 1g | Sodium: 200mg | Potassium: 450mg | Fiber: 3g | Sugar: 20g | Vitamin C: 10mg | Calcium: 10mg | Iron: 0.5mg

Trefwoorden

Banana Chips, Bananenchips
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!