Ga terug
+ servings
gebacken-appel-franse-toast-casserole-recept

Gebacken Appel Franse Toast Casserole Recept

Een heerlijke ovenschotel met gebakken appel en Franse toast.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 45 minuten
Totale Tijd: 1 uur
Cursus: Breakfast/Ontbijt
Keuken: French, Frans
Porties: 6 porties
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 6 slices Bread preferably stale
  • 3 pcs Apples peeled and sliced
  • 4 pcs Eggs
  • 1 cup Milk
  • ¼ cup Sugar
  • 1 teaspoon Cinnamon
  • 1 teaspoon Vanilla Extract
  • ¼ cup Butter melted

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Vet een ovenschaal in.
  3. Leg de broodplakken en appelschijfjes in de ovenschaal.
  4. Klop in een kom de eieren, melk, suiker, kaneel en vanille-extract samen.
  5. Giet het mengsel over het brood en de appels.
  6. Besprenkel met gesmolten boter.
  7. Bak gedurende 45 minuten of tot goudbruin en gaar.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 10g | Fat: 12g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 150mg | Sodium: 300mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 25g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

French Toast, Franse Toast
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!