Gebacken Appel Franse Toast Casserole Recept
Een heerlijke ovenschotel met gebakken appel en Franse toast.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 6 slices Bread preferably stale
- 3 pcs Apples peeled and sliced
- 4 pcs Eggs
- 1 cup Milk
- ¼ cup Sugar
- 1 teaspoon Cinnamon
- 1 teaspoon Vanilla Extract
- ¼ cup Butter melted
Verwarm de oven voor op 175°C.
Vet een ovenschaal in.
Leg de broodplakken en appelschijfjes in de ovenschaal.
Klop in een kom de eieren, melk, suiker, kaneel en vanille-extract samen.
Giet het mengsel over het brood en de appels.
Besprenkel met gesmolten boter.
Bak gedurende 45 minuten of tot goudbruin en gaar.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 10g | Fat: 12g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 150mg | Sodium: 300mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 25g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg
French Toast, Franse Toast