Fruitcake Recept
Een heerlijke fruitcake die perfect is voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 200 g Bloem
- 150 g Suiker
- 200 g Gemengde gedroogde vruchten
- 100 g Boter gesmolten
- 2 Eieren
- 1 tl Bakpoeder
- 1 tl Vanille-extract
- 100 ml Melk
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Vet de cakevorm in en bestuif met bloem.
Mix de bloem, suiker en bakpoeder in een kom.
Voeg de gesmolten boter, eieren, vanille-extract en melk toe. Meng goed.
Roer de gemengde gedroogde vruchten door het beslag.
Giet het beslag in de cakevorm en bak 60 minuten.
Laat de cake afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 30g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 1mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg