Franse Bladerdeegtaart met Peren en Chocolade Recept
Een heerlijke Franse bladerdeegtaart met peren en chocolade. Perfect voor een dessert of een zoete traktatie.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 pak Bladerdeeg ontdooid
- 3 stuks Peren geschild en in plakjes
- 100 g Pure chocolade gehakt
- 50 g Suiker
- 1 stuk Ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat.
Leg de plakjes peer op het bladerdeeg.
Strooi de gehakte chocolade en suiker over de peren.
Bestrijk de randen van het deeg met het losgeklopte ei.
Bak de taart 25-30 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg goudbruin en knapperig is.
Laat de taart iets afkoelen voor het serveren.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 5g | Fat: 18g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 35mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 20g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg
Bladerdeeg, Chocolade, Chocolate, Pastry, Pear, Peren