Fondant Taart Recept
Een heerlijke fondant taart die perfect is voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 200 g boter
- 200 g pure chocolade gehakt
- 4 eieren
- 200 g suiker
- 100 g bloem
Verwarm de oven voor op 180°C.
Smelt de boter en chocolade samen in een kom boven een pan met heet water.
Klop de eieren en suiker samen tot een luchtig mengsel.
Voeg het gesmolten chocolade-botermengsel toe aan het eimengsel en meng goed.
Zeef de bloem en voeg deze toe aan het mengsel. Meng tot een glad beslag.
Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak gedurende 45 minuten.
Laat de taart afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 6g | Fat: 25g | Saturated Fat: 15g | Cholesterol: 150mg | Sodium: 50mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 35g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 50mg | Iron: 3mg
Fondant Cake, Fondant Taart