Go Back
+ servings
feta-spinazie-bladerdeeg-hapjes-recept

Feta Spinazie Bladerdeeg Hapjes Recept

Heerlijke bladerdeeg hapjes gevuld met feta en spinazie. Perfect voor een feestje of als snack.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minutes
Kooktijd: 20 minutes
Totale Tijd: 35 minutes
Cursus: Appetizer, Voorgerecht
Keuken: Mediterranean, Mediterraans
Porties: 4 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg ontdooid
  • 200 g feta verkruimeld
  • 100 g spinazie fijngehakt
  • 1 stuk ei losgeklopt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. In een mengkom, combineer de verkruimelde feta en fijngehakte spinazie.
  3. Snijd het bladerdeeg in vierkanten en leg een lepel van het feta-spinazie mengsel in het midden van elk vierkant.
  4. Vouw de hoeken van het bladerdeeg naar het midden en druk ze lichtjes aan om de vulling te omsluiten.
  5. Bestrijk de bovenkant van de hapjes met het losgeklopte ei.
  6. Leg de hapjes op een bakplaat en bak ze 20 minuten in de voorverwarmde oven, of tot ze goudbruin zijn.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 8g | Fat: 15g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 400mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Snack, Tussendoortje
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!