Ga terug
+ servings
engelensnoeprecept

Engelensnoeprecept

Een heerlijk recept voor engelensnoep, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Dutch, Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 200 g Suiker
  • 100 g Boter
  • 2 stuks Eieren
  • 1 tl Vanille-extract

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Mix de suiker en boter tot een romige massa.
  3. Voeg de eieren één voor één toe en mix goed door.
  4. Voeg het vanille-extract toe en mix nogmaals.
  5. Giet het mengsel op een bakplaat en bak 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 150mg | Potassium: 50mg | Sugar: 25g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Sweet, Zoet
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!