Go Back
+ servings
empanada-deegrecept

Empanada Deegrecept

Een eenvoudig en heerlijk recept voor empanadadeeg.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minutes
Totale Tijd: 20 minutes
Cursus: Snack, Tussendoortje
Keuken: Spaans, Spanish
Porties: 4 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Deeg Ingrediënten

  • 250 g Bloem
  • 125 g Boter koud en in blokjes
  • 1 stuk Ei
  • 60 ml Water koud
  • 1 theelepel Zout

Instructies 

  1. 1. Meng de bloem en zout in een kom.
  2. 2. Voeg de koude boter toe en meng tot het kruimelig is.
  3. 3. Voeg het ei en water toe en meng tot een deeg.
  4. 4. Laat het deeg 30 minuten rusten in de koelkast.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 300mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 20mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Empanada, Deeg
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!